Ledigt jobb: arabisktalande projektekonom

Är du en driven och strukturerad person med ett stort intresse för ekonomi? Vill du arbeta som projektekonom i en utvecklande miljö och skaffa värdefulla erfarenheter för framtiden? SKL International söker nu en arabisktalande projektekonom!

Om företaget

SKL International är Sveriges Kommuner och Landstings (SKL) organisation för internationellt utvecklingssamarbete. På uppdrag av framförallt Sida arbetar de med stöd till utveckling av demokrati och förbättrad samhällsservice i olika delar av världen. I arbetet är SKL och SKL:s medlemmar, Sveriges kommuner, landsting och regioner en viktig kunskapskälla. På huvudkontoret i Stockholm är de ca 25 personer och 40 personer kontrakterade på heltid i projekten utomlands.

Arbetsuppgifter

Som projektekonom arbetar du i ett team som ansvarar för implementeringen och genomförandet av projektet och dess aktiviteter. Du kommer få en aktiv roll där du har hand om budgetering, kontera och kontrollera leverantörsfakturor. En viktig del i arbetet är att utveckla rutiner för redovisning, och uppföljning av projektet samt hålla god kommunikation med projektets lokala partner i Irak. Vidare är du ansvarig för att kontakta leverantörer/konsulter, stötta projektledarna i redovisningstekniska frågor samt vara behjälplig vid avstämning av projektbudget mot bokföring.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

•Relevant utbildning inom ekonomi
•Erfarenhet av brett ekonomiarbete
•God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska
•God dator- och systemvana
•Mycket goda kunskaper i arabiska i tal och skrift

Du har förmågan att skapa struktur i ditt arbete och prioriterar rätt saker. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och kan ta egna beslut. Du driver självständigt dina processer men har också en god samarbetsförmåga och ser syftet med helheten. För att trivas tror vi att du motiveras av att hantera flera parallella arbetsuppgifter. Vidare är du noggrann och trivs med sociala kontaktytor i ditt arbete.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, centralt
Lön: Enligt överenskommelse

Rekryteringen sköts av Bravura och du söker tjänsten här.

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: revisorsassistent, revision, ekonomi, ekonom, bokföring, heltid, Stockholm, civilekonom, controller, projektcontroller, redovisning, arabiska.