Published 5 July 2024

Ekonomichef

SALAR International söker en utvecklingsorienterad och kommunikativ Ekonomichef med ansvar för bolagets redovisning, budget, bokslut, årsredovisning och övrig finansiell rapportering.

Som ekonomichef på SALAR International kommer du att ha personalansvar och vara ansvarig över utvecklingsarbetet för ekonomisystem samt affärsmodell. Du kommer dessutom att ha övergripande ansvar för bolagets redovisning, budget, bokslut, årsredovisning och övrig finansiell rapportering.

För att lyckas i rollen behöver du ha förmågan att se helheten och ha ett brett perspektiv. Du har en förmåga att leda dig själv och andra där du med god kvalitet planerar, prioriterar och följer upp. Du ska kunna tänka och agera långsiktigt, proaktivt och strategiskt och vara beredd på att fatta nödvändiga beslut. Du har en kreativ och problemlösande förmåga, vilket bidrar till att du flexibelt kan ställa om när förutsättningarna förändras i en komplex och dynamisk miljö. Som ledare skapar du tillit i förhållande till dem du samarbetar med och du ger andra möjlighet till delaktighet och påverkan.

Plats och varaktighet

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning och tillträde så snart det går. Tjänsten utgår från Stockholm.

Ansökan

Din ansökan i form av ett CV och ett personligt brev skickar du till opportunity@salarinternational.se senast den 11e augusti, 2024. Vänligen skriv “Ekonomichef” i ämnes raden.

Vid frågor om rollen vänligen kontakta Ann-Charlott Wretman på anncharlott.wretman@skr.se.

Mer information om rollen

Ekonomichef, SALAR International Pdf, 182 kB.